In de loop van de jaren heb ik heel wat muziek gemaakt. Zelf bedacht, maar niet zelf geschreven, want ik kan geen muziek schrijven omdat ik de muzieknotatie te gebrekkig onder de knie heb. Dat doet echter niets af aan het plezier dat ik beleef aan het componeren, bedenken van muziek. Dat is voor mij toch wel het belangrijkst.

Hier en daar op deze site vind je wat flarden van muziekstukken die in de loop van de jaren voorbijgekomen zijn. Sommige stukken zijn alweer verdwenen.
Hier ga ik ze voor jullie, en ook voor mezelf hoor, proberen te verzamelen, zodat je af en toe eens kunt komen wegdromen of eindeloos fantaseren kunt op reis met de muziek. Ook reacties op de composities zijn welkom.

In het linkermenu vind je de diverse stukken met een jaartal, naar benadering, want van sommige stukken weet ik het niet meer. De vroegere stukken zijn tape-deckopnames en zullen derhalve aan kwaliteit te wensen over laten. Sorry daarvoor.
Wanneer je een titel aanklikt, zal er een pagina verschijnen met een stukje uitleg over de totstandkoming van de compositie.
Elk stukje uitleg of toelichting eindigt met een miniplaatje, waarvan ik vind dat het bij de compositie past of dat in sommige gevallen uitgangspunt is geweest.

Wanneer je het plaatje aanklikt zal zich een nieuw venster openen. Je treft dan de originele versie van het plaatje, met daaronder een eenvoudige flashplayer. Geef de muziek de tijd om te laden, want ik heb ervoor gekozen om wat zwaardere mp-3's te gebruiken, zodat je naar de best mogelijke kwaliteit kunt luisteren.

 

Veel plezier !

 

Ron Meuldijk  2009-2011

 MindPhasing